Diëtistenpraktijk Eline
Samen voor Gezond

Verhoeven Sports

Mijn naam is Sjoerd Verhoeven; ik ben een Personal Trainer met een eigen sportstudio in Millingen aan de Rijn. Juist het vele contact, de aandacht en ‘echt’ iets bereiken maken mijn vak als Personal Trainer tot iets geweldigs! 

 

Wanneer je (veel) overgewicht of obesitas hebt is het extra moeilijk om te sporten. Bewegen voelt misschien oncomfortabel en is een stuk zwaarder wanneer je bij iedere stap vele extra kilo’s mee moet slepen. Vaak is er ook angst om naar de sportschool te gaan vanwege vooroordelen van andere mensen. Eeuwig zonde, want zie dan maar eens uit je ongezonde gewoontes te stappen!

Bij mij staat voorop dat jij je op je gemak voelt tijdens de trainingen. Mijn sportstudio heb je volledig voor jezelf zodat je privé kunt trainen. Wanneer jij die ene ijzersterke beslissing hebt gemaakt om serieus te werken naar een gezonde en fitte versie van jezelf heb je één van de grootste obstakels al overwonnen. Makkelijk is de weg zeker niet, maar als jouw persoonlijke coach zet ik alles op alles om samen met jou je doelen te behalen. Want iedereen verdient het om zich fit en gezond te voelen!

Naast het trainingsprogramma is de juiste voeding onmisbaar. Misschien heb je al vele diëten of hypes geprobeerd? Soms met tijdelijk succes? En kwamen de kilo’s er naderhand weer net zo hard aan, vaak met nog een beetje bonus? Voor echte, blijvende verandering is een andere lifestyle nodig. Ik werk samen met Eline die je gaat helpen in een ander en beter voedingspatroon.  Door mijn kennis op het gebied van bewegen/trainen samen te voegen met alle kennis van Eline op het gebied van voeding krijg je een fantastisch complete setting. Voeding, beweging en leefstijl; de sleutel tot succes voor afvallen en een betere leefstijl! 

Voor meer informatie zie www.verhoevensports.nl

 
Opbellen
E-mail